fre. jul 12th, 2024

Att campa med husbil på Björkenäscamping är ett utmärkt sätt att uppleva den vackra omgivningen och njuta av den svenska naturen. Campingen har ställplatser för husbilar med tillgång till el, vatten och avlopp. Det finns också flera servicebyggnader på campingen med dusch, toalett och tvättmöjligheter. Som husbilsägare har du friheten att utforska närliggande områden och sevärdheter på egen hand. Du kan till exempel besöka Östersjöns stränder, cykla på cykelvägar längs kusten, eller ta en fisketur på en av de närliggande sjöarna. På campingen finns också en rad aktiviteter som passar för hela familjen, till exempel lekplats, beachvolleyboll och minigolf. Du kan också hyra cyklar och kajaker för att utforska området närmare. Det finns också många möjligheter att njuta av den lokala maten, med flera restauranger och kaféer i närheten av campingen. Sammanfattningsvis är Björkenäscamping en utmärkt plats att campa med husbil och uppleva allt som den vackra Blekingekusten har att erbjuda.

Ställplatser

Björkenäscamping i Jämjö erbjuder flera ställplatser för husbilar. Ställplatserna är rymliga och har tillgång till el, vatten och avlopp. Platsen är även lättillgänglig för husbilar i olika storlekar. Campingen har även flera servicebyggnader med dusch, toalett och tvättmöjligheter som är tillgängliga för husbilsägare. Utöver det finns det även gemensamma grillplatser och en lekplats på campingen för att göra vistelsen mer bekväm och rolig för hela familjen. Ställplatserna ligger nära stranden och havet, och är omgivna av vacker natur. På campingen finns det också flera aktiviteter som passar för hela familjen, som beachvolleyboll, minigolf och cykeluthyrning. Sammanfattningsvis är ställplatserna på Björkenäscamping en utmärkt plats för husbilsägare som vill uppleva den vackra Blekingekusten och njuta av alla bekvämligheter som campingen har att erbjuda.

Färdas med husbil

Att ta sig runt med husbil vid Björkenäscamping och i regionen är relativt enkelt, då det finns flera alternativ att välja mellan. En populär väg är att köra längs kusten och besöka de många pittoreska kuststäderna och byarna i området, såsom Karlskrona, Ronneby och Kristianopel. Det finns också flera natursköna vägar att utforska, med fantastisk utsikt över havet och omgivande landskap. Det finns även flera cykelvägar och vandringsleder i området som är lämpliga för en dagstur eller längre utflykter, exempelvis längs Kuststigen och Blekingeleden. För de som vill uppleva mer av regionen finns det flera andra populära turistmål inom en rimlig avstånd, som till exempel Glasriket, Öland och Kalmar Slott. Det är viktigt att notera att husbilar är stora fordon som kan vara utmanande att manövrera på smala vägar och i trånga stadskärnor, så det är alltid bäst att planera din resa i förväg och undersöka vilka vägar och platser som är lämpliga för en husbil.

Tillgång till el och vatten

Björkenäscamping har ställplatser för husbilar som är utrustade med både el- och vattenanslutning. På så sätt kan husbilsresenärer enkelt få tillgång till dessa resurser under sin vistelse på campingen. Det finns också möjlighet att tömma latrin och gråvatten. Det är alltid en god idé att kontrollera vilka specifika faciliteter som erbjuds vid ställplatserna innan du bokar, eftersom det kan variera mellan olika platser.

Faciliteter

Björkenäscamping erbjuder olika faciliteter för att göra din vistelse bekväm och trevlig. Här är några exempel på vad som finns på campingen:

  • Stora och små campingplatser, samt ställplatser för husbilar och husvagnar
  • Servicebyggnader med duschar, toaletter och tvättstugor
  • Bastu och relaxavdelning
  • Lekplats för barnen
  • Grilla- och picknickområden
  • Kiosk och café där du kan köpa mat och dryck
  • Fiskebutik som säljer fiskeutrustning och beten
  • Båtuthyrning
  • Cykeluthyrning

Det är alltid en god idé att kontrollera vilka specifika faciliteter som erbjuds vid Björkenäscamping innan du bokar, eftersom det kan variera mellan olika platser och säsonger.

Av Maria